Referat: Västerhaninge IBK - Högdalens AIS/Hammarby IF IBF

2 -3 ( 0-2 0-0 2-1)
Inför matchen idag har vi problem med mängder av återbud pga sjukdomar.
Vi är osäkra på om vi får ihop ett lag och att vi kommer bli tvungna att rotera och låta spelare spela på ovana positioner.
Period 1
Vi är trevande och lite passiva under perioden men vi jobbar bra i defensiven och är effektiva i dom lägen vi skapar.
Period 2
Nu får vi problem när 2 spelare känner av skador och vi roterar runt på dom vi har tillgängliga.
Allt påverkar laget och även kvalitén på spelet.
Alla tjejer krigar på och ska ha beröm för er flexibilitet.
Period 3
Nu förväntar vi oss en mer desperat motståndare som under periodens gång börjar spela långa bollar och försöka vinna 2a bollar.
Vi försvarar oss bra och vi gör 3 -0 efter dryga 7 minuter och krigar på med allt vi har.
Det ska sägas att vi har 5 spelare som direkt efter matchen ska hjälpa vårt damlag i Högdalshallen och dom trillar in 8 minuter innan matchstart 14.15
Åter till matchen mot VH som fortsätter chansa och anfaller med många spelare och låter sina ledande spelare vara inne på plan extra mycket.
Vi är såklart lite trötta och VH lyckas göra 1-3 och får ny energi och lyckas göra ytterligare en reducering men vi jobbar vidare och håller ut och vinner denna match.
För dagen 2 jämnalag som spelar rent och inga protester eller klagomål och stämningen är bra som alltid mot VH. gäller både spelare och ledare.
Dubbeltumme till er alla.
Vårt damlag vann sin match med 7 -1 och alla våra spelare gör ett kanonjobb och bidrar på alla sätt.
Målskyttar mot VH
1-0 Amanda
2-0 Sally
3-0 Fillippa
En bra defensiv tillsammans med en bra målvakt och att våra forwards jobbar hårt både i offensiven som defensiven gör att vi alltid har chansen att vinna även med dagens förutsättningar och det är en styrka i sig.